Adidas T16


“impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they’ve been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.”

Al meer dan 80 jaar is adidas een absolute wereldspeler voor sporters en een sportieve levensstijl op ieder niveau. Adidas is leverancier van state-of-the-art sportschoenen, kleding en accessoires. Het alles bepalende principe van adidas is “Play to Win”. GeÏnspireerd door de motivatie van oprichter Adi Dassler, deelt adidas de passie met atleten voor top producten. Sneller, sterker, slimmer, cooler en souplesse, dat is wat adidas ook u biedt. De strategie van adidas is helder: continu innoveren en verbeteren van producten om prestaties op ieder niveau te verbeteren.

adidas T16

De Adidas T16 kledinglijn staat voor kwaliteit en een goede uitstraling! Dus ideaal voor verenigingen, (sport)scholen en bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden. De Adidas T16 kledinglijn blijft in het assortiment tot en met de Olympische Spelen van 2020!

Drie basiskleuren; zwart, navy en rood. Talloze artikelen. Combineerbaar en in ieder gewenst aantal te bestellen!

adidas miTeam

All colours, all yours!

De naam vertelt het verhaal, het draait allemaal om u. Personaliseer en beheer. Via onderstaande link treft u een overzicht aan van speciaal geselecteerde adidas producten. Deze producten kunt u volledig samenstellen conform de uitstraling van uw organisatie, school, team of vereniging. Maak gebruik van de talloze mogelijkheden die miTeam u biedt.

Verschillende kleuren, details en designs. Aan u de keuze. miTeam is eveneens leverbaar tot en met de Olympische Spelen van 2020.

Al vanaf 5 stuks per artikelnummer kleding speciaal voor u gemaakt! Korte levertijden!

Alle informatie over adidas MiTeam staat HIER

Maattabel adidas