Over Nihon Sport


Gewaardeerde Klant en vechtsporter!

Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Peer. Wij zijn een specialist in de traditionele en moderne martial arts en we verkopen en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat je als sporter, vereniging of sportschool nodig hebt; van recreant tot topatleet!

Wij zijn de Belux distributeur van o.a. adidas martial arts, Hayabusa, Elevation, Throwdown, Stroops MMA en Suples. Stuk voor stuk mondiale topmerken!

Geïnspireerd door de martial arts hebben we ook het merk NIHON. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer. Zij hebben na 2 jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is . De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon zal de ontwikkeling en uitbreiding van het productengamma stelselmatig uitbreiden om u een nog grotere keuze te geven en u nog meer flexibiliteit te geven gecombineerd met een uitstekende service.

Onze specialiteit is het customizen van vrijwel ons gehele assortiment. Wilt u uw eigen pakken, shirts, shorts, handschoenen, stootkussens, bokszakken of teamwear? Exclusief gemaakt naar uw eigen design? Zonder prijsopslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan al in kleine aantallen; ook met adidas producten!

Vragen, opmerkingen, tips, klachten?

Wij van Nihon supporten de voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze producten om zo in alle aspecten de klant tegemoet te komen.

Wij zijn blij met alle feedback op onze inspanningen om deze doelstellingen te realiseren. Ongeacht of u een eerste keer bezoeker bent of een regelmatig terugkerende klant.

Wij streven er naar dat wij onze klanten, die allen een ongeëvenaarde ervaring, kennis en deskundigheid hebben, optimaal te bedienen.

Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of suggesties? U kunt ons altijd contacteren! Wij waarderen dat!

Wij zijn een triple P-bedrijf; Personal, Passion & Perfection.

Personal: Wij staan altijd voor u klaar en doen ons uiterste best u tevreden te stellen. Verder zijn wij marktleider in maatwerk!

Passion: Iedereen binnen ons bedrijf heeft affiniteit met de verschillende sporten zodat we ons vol passie in kunnen zetten voor u!

Perfection: Wij streven naar 100% perfectie. Mocht er toch iets misgaan dan zorgen wij dat het direct wordt opgelost!